OM OSS

Hallingdal Reklame ønsker å hjelpe deg med å utnytte ulike mediekanaler til å forsterke, underbygge og fremheve din profil eller markedskommunikasjon.

Vi har spisskompetanse innenfor selvklebende foliedekor, skilt, solskjerming og avskjerming. Vi hjelper deg med å utnytte din medieplass gjennom ulike kanaler – på for eksempel biler, busser, vinduer og fasader i din markedskommunikasjon.

Fra 2006 har daglig leder Andreas Plejdrup-Skillestad opparbeidet solid erfaring og spisskompetanse innenfor folie-, dekor- og solfilmbransjen.

Virksomheten startet i Oslo, og frem til 2012 samarbeidet vi i hovedsak med større oppdragsgivere på varierte prosjekter, store som små.

Fra 2012 har vi gradvis flyttet til Hallingdal, med hovedsete i Hemsedal.

Hallingdal Reklame ønsker i samarbeid med kunder å komme frem til produkter og løsninger som er tilpasset kundens ønsker og behov. Vi fokuserer på kvalitet fra start til slutt, og er opptatt av deres budskap virkelig kommer til syne!

Vi har et godt utviklet kontaktnettverk, og har erfarne, dyktige samarbeidspartnere på design, omprofilering og  konseptutvikling.

Send en forespørsel, ta kontakt for en uforpliktende prat, eller kom innom våre lokaler ved Engene Bilverksted på Ulsåk, Hemsedal. Her har vi en liten produksjonsavdeling som produserer blant annet skilt og bil- og vindusdekor m.m. Vi har også montasjehall til bildekorering og solfilm.